به گزارش خبرنگارمهر، امیرحسین دوایی، ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون همایش اینترنت اشیاء که در گرگان برگزار شد، گفت: یکی از الویت های وزارت ارتباطات در پنج طرح ملی، بحث اینترنت اشیاء یا (IOT) است.
دوایی اظهارکرد: سرویس ارزش افزوده ICT فعال در کشور ما حدود ۱۵ سال قبل در بسیاری از کشورها اجرا شده و در حال حاضر متوقف شده است.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ما نسبت به سایر کشورها در زمینه ICT عقب هستیم، گفت: ضعیف بودن نیروی انسانی علت ضعف در این امر است.
دوایی افزود: موضوع فرهنگسازی و آموزش نخستین اقدام در این راستا است و باید این فرهنگ با کمک نهادهای بالقوه در دانشگاه ها راه اندازی شود.
وی اظهار کرد: راه اندازی اینترنت اشیاء موجب بهینه سازی در مصرف انرژی، حفاظت از محیط زیست، رضایت مشتری و صرفه جویی اقتصادی را برای مجموعه شرکت های فعال در حوزه صنعت و خدمات را ایجاد می کند.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این بهینه سازی در گذشته به صورت اتوماسیون و در سطح بنگاه انجام می شد، اما امروزه اینترنت اشیاء زمینه ای برای ایجاد یک بنگاه در سطح ملی و جهانی فراهم می شود.
وی قدم اول در اجرای اینترنت اشیاء را آموزش و یادگیری عنوان کرد و افزود: تعامل شرکت های ایران با شرکت های بین المللی برای عهده گرفتن نقش خود در حوزه ارتباطات از قدم های اول است.
نظر شما